​​​​​​​

Kompetens

​​​​​​​

Höga kompetenskrav

På PreEnergi ligger vår spetskompetens inom rörsvetsning och tillhörande operationer. Vi tillverkar allt från grunden och anpassar alla lösningar efter dig som kund, dina behov och önskemål. Vi har förstklassiga svetsare med en lång och gedigen erfarenhet samt skicklighet vilket gör att du som kund garanteras en högkvalitativ standard.
 
Svetslicenser för varje svetsare uppdateras vartannat år vilket gör att det alltid finns en tydlighet i vår kompetens och noggrannhet. Du kan alltid lita på att våra svetsare är välutbildade och har det som krävs för att utföra ett jobb exemplariskt.

Lång upplärningstid även för de skickligaste


Eftersom vi gör komplexa och unika lösningar till alla våra kunder krävs det mycket för att bli helt självgående hos oss. Även för väldigt duktiga svetsare som kommer till oss brukar det kunna ta upp till tre år innan de är självgående och upplärda i arbetet. Det är invecklade uppdrag och vi kräver högsta möjliga kvalitet på slutresultatet i varje jobb, något som kräver en viss teknik som bara går att lära sig genom att göra.
 
Vi har inga standardritningar att utgå från utan allt är unikt gjort, man jobbar på fri hand vilket kräver mycket känsla för att få rätt utseende och funktion.